Blog

promosyon

PROMO
398051_320063354760303_138498482_n


“En Uygun Kalite En İyi Fiyat”

Promosyon tişört mükemmel bir promosyon değeri yaratır. Marka, logo veya mesaj baskılı tişörtlerde uzmanız. 30 dan fazla kumaş renk seçeneği veya kurumsal, kampanya renklerinize uygun kumaş boyatma imkanı sunuyoruz.

Tişört kalitesi ne olursa olsun mükemmel kalitede baskılar yapıyoruz.

Promosyon tişörtler markanızı veya logonuzu üzerinde taşır. Eğer kalıbı, kesimi olması gerektiği gibi değil, kumaşı rahatsız edici, baskısı kötü ise paranızı boşa harcamış olursunuz. Perakende satış kalitesinde promosyon tişörtlerle çalışanlarınız ve müşterileriniz markanızı daha çok beğenecek ve severek giyecektir.Bütçenize uygun bir promosyon tişört mutlaka vardır. Bisiklet yaka veya polo yaka, hedef kitlenize en uygun tişörtü beraber seçelim. Bütçenize uygun kumaş kaliteleri ve baskı alternatifleri için uzman görüşü alın. Siz ihtiyacınızı bildirin biz en uygun teklifi sunalım. Çok hızlı üretim, en uygun kalite, en iyi fiyat, alışık olmadığınız profesyonellikte hizmet… Her türlü promosyon tişört ihtiyacınız için lütfen detaylı bilgi içeren e-mail gönderin veya iletişimde yer alan telefonlardan bize ulaşın.Hizmet verdiğimiz seçkin markalar, dernekler, okullar, belediyeler ve kurumlar arasında sizde yer alın.

10 Soruda Promosyon Tişört ?


1. Promosyon Tişört Nedir?


Küçük veya büyük her işletmenin çalışan personel veya müşterilerine ücretsiz dağıttıkları logo ve/veya sloganlarını taşıyan tişörtlerdir.  İster bir lokanta, isterseniz bir holding olun, markanızın bilinirliği için promosyon tişört önemli bir tanıtım aracıdır.Yukarı Git ▲


2. Minimum Sipariş Adedi Nedir?


Minimum sipariş 24 adet/beden olmak kaydıyla 100 adettir. s,m,l,xl,xxl bedenlerden sipariş verebilirsiniz. 3xl,4xl bedenleri ilave fiyat farkı ile üretilir.Yukarı Git ▲


3. Renk Seçenekleri Nelerdir?


1003 Ekonomik ve 1005 Mikro Polyester tişörtler sadece beyaz olarak üretilir. Diğer modeller için kartela renklerimizden istediğiniz rengi seçebilirsiniz. 100 adet altındaki siparişleriniz için stok teyidi alınız. 1000 adet üzerindeki siparişlerinizde ise isterseniz kurumsal renginize veya proje renginize uygun tişört boyatabilirsiniz. Pantone renginizi bildirmeniz yeterlidir.Yukarı Git ▲


4. Baskılar hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Baskılar yıkamaya dayanıklımıdır?


Baskısız ürün fiyatları ürünlerin yanında yazmaktadır.Renkli tişörtler, kadın ve çocuk tişörtleri, diğer baskı alternatifleri ve fiyatları için teklif isteyiniz.

1005 Mikro Poly. tişörtler sadece beyaz olarak üretilmektedir. Bu tişörtlerin baskısında renk sınırlaması yoktur. İsterseniz fotoğraf bile bastırabilirsiniz.

Transfer baskıda yıkama garantisi verilmez. Diğer bütün baskılar yıkamaya dayanıklıdır. Su bazlı ve sağlığa zararlı madde içermeyen boyalar kullanılır.

A4 den büyük baskılar için teklif alınız.

Baskılar tek taraf için geçerlidir. Ön, arka, kol gibi çok yönlü baskılar ve A3 den büyük baskılar için teklif isteyiniz.Yukarı Git ▲


5. Hangi tişört, hangi baskı karar veremedik ne yapmamız lazım?


Siz ihtiyaçlarınızı detaylı anlatın biz Size önerelim. Uzman görüşü alın. Hangi model, hangi beden, hangi renk ve kaç adet tişört ihtiyacınız olduğunu ve baskı yapılacak deseni, logoyu veya sloganı e maille bildirin. En kısa sürede en uygun teklifi iletelim.Yukarı Git ▲


6. Promosyon tişörtleri kalitesiz midir?


Biz Size ihtiyaçlarınız doğrultusunda her kalitede en uygun çözümü öneriyoruz.

Yüksek adetli düşük bütçeli işlerde düşük gramajlı ekonomik tişört yaptırabilirsiniz.

Firmanızın prestiji sözkonusu ise Premium kalitesinden daha iyisini bulamazsınız. Teklif isteyiniz.

Personelinizin sıklıkla giydiği ve değiştirdiği ekonomik ama dayanıklı tişört istiyorsanız standart kalite tam size göredir.

Müşterilerinize, bayilerinize veya personelinize dağıtacağınız iyi kalite tişört istiyorsanız orijinal kaliteyi tercih edebilirsiniz.

Çok renkli bir baskı yaptırmak istiyorsanız ama baskı ücretlerinin yüksek olmaması, baskınında dayanıklı olmasını istiyorsanız mikro poly. tişört tam aradığınız üründür.

Her kalite tişört için standart olan şeyler : Güvenilirlik, Dakiklik, Standart Ürünler, Ürünün Hakkı Olan Gerçek Fiyatlar, % 100 Memnuniyet İlkesi,Yukarı Git ▲


7. Promosyon tişörtlerde Eko Tişört kapsamında ÖKO TEX 100 sertifikalımıdır ?


% 100 pamuklu olan bütün ürünlerimizde ÖKO TEX 100 sertifikalı tedarikçilerle çalışıyoruz. Ama standart sertifikalı üretimler dışında sipariş üzerine üretimlerde talep halinde sertifikalı olarak üretiyoruz. Sertifikalı ürün talebinizi sipariş öncesi bildirmeniz gerekmektedir.Yukarı Git ▲


8. Acil tişört ihtiyacım var ?


Teslim süresi baskılı ürünlerde 7-15 gündür. Acil baskılı, baskısız ürün ihtiyaclarınız için lütfen email gönderiniz veya arayınız. Eğer stok ve üretim imkanlarımız o an uygunsa en erken bir sonraki gün olmak üzere teslimat yapabiliriz. Sorunsuz üretim ve uygun fiyat arıyorsanız yukarıda ki sürelere dikkat edilmesi gerekmektedir.Yukarı Git ▲


9. İade politikanız nedir?


% 100 müşteri memnuniyeti esastır. Baskılı veya baskısız her özel üretim sipariş için öncelikle numune üretilir. Onay alındıktan sonra üretime başlanır. Numunesi gibi olmayan ürünler koşulsuz değiştirilir. Her ne sebeple olursa olsun numunesi üretilmeyen siparişlerde sorumluluk alıcıya aittir kesinlikle iade alınmaz değiştirilmez.Yukarı Git ▲


10. Sipariş Üzerine Üretimin Aşamaları Nelerdir?


Profesyonel ekibimiz size her konuda açık ve net bilgiler vererek sizi yönlendirecek ve sorunsuz bir üretim gerçekleştirilecektir.

1. Bilgi : Müşteri istediği modeli, kumaş cinsini, rengi, bedenleri, adedi e-maille veya telefonla bildirir.
En iyi yol e-maille bildirmektir. Ayrıca baskı yapılacak yeri, baskı büyüklüğünü ve baskı yapılacak logo veya deseni e-maille göndermelidir.

2. Teklif ve Ön Numune : Yetkili müşteri temsilcimiz istenilen özelliklere göre en uygun fiyat teklifini bildirecektir.
Teklif uygun görüldüğü taktirde dijital baskılı bir adet numune üretilir. Numune bedeli kargo dahil 25 TL dir. Numune kargo ile gönderilir. Müşteri numune kritiğini yapar ve siparişi onaylarsa sözleşme yapılır. Ve üretim süreci başlar.

3. Üretim: Süreç avans ödemesi ile başlar. Müşteri sipariş tutarının % 50′sini ön ödeme olarak havale veya kredi kartı ile yapar. Orijinal özelliklerde nihai ürün numunesi yapılır. Ve son onay için müşteriye gönderilir. Bu numune ücretsizdir. Müşteri onay verirse seri üretim süreci başlar .

4.Teslim Süresi : Teslim süresi içinde (7-15 gün) teslimat yapılır. Teslim süresi son numune onayından sonra başlar. Kalite kontrolden geçen ürünler paketlenir ve kolilenir.

5. Ödeme ve Sevkiyat: Nakliye dahil bakiye ödeme yine havale veya kredi kartı ile gerçekleştirilir. Ödeme teyit edildiği zaman koliler kargoya teslim edilir. Türkiye’nin her yerine 2 gün içinde teslimat yapılır.

6. Garanti & İade : Bütün ürünler garantilidir. Baskılı ürünlerde son onay alınarak üretim yapılır. Onaylanmış numunesi gibi olmayan , hatalı ve defolu ürünler koşulsuz yenisi ile değiştirilir. Müşteri acil vb. nedenlerle numune istemediği taktirde üretimi istenilen işler kesinlikle iade alınmaz değiştirilmez. Sorumluluk alıcıya aittir.

7. Sipariş ve İletişim: Sipariş vermek veya merak ettiklerinizi sormak için en iyi yol e-mail göndermektir. woodtshirt@gmail.com . Veya 0 532 798 88 53 nolu telefonu arayarak her konuda bilgi alabilirsiniz.
Yukarı Git ▲